Reteta succesului in relatia de cuplu pentru femei

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Tabel Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Cum trebuie să fie o femeie pentru a ajunge la inima unui bărbat?

Este de preferat sa fie ea insasi întrucât viata ne demonstrează ca practic CUM TREBUIE SA FIE… nu rezista prea mult si astfel de modele sau pozări prin simulare sau disimulare, pot transforma o relaţie intr-una disfuncţionala/frustranta atât pentru bărbat, dar mai ales pentru femeia in cauza sau pot duce conduce chiar spre o despărţire a celor doi.

jeni chiriac psiholog.png

Cât de important este comportamentul femeii într-o relaţie? Poate deveni acesta mai important decât atracţia fizică sau decât împărtăşirea unui interes comun?

Intr-o relaţie este importanta conduita ambilor parteneri deopotrivă.

O relaţie satisfăcătoare pentru cei doi presupune mai multe ingrediente, incluzând atracţia sexuala care poate potenta dorinţa sexuala intr-un cuplu, interesele comune care pot face ca timpul petrecut împreuna sa devina unul calitativ, indiferent de cantitate, cum de altfel si comportamentul unuia fata de celalalt care are un acelaşi nepreţuit rol.

Prin urmare, comportamentul intr-o relaţie este foarte important, pentru ca in spatele lui se poate ascunde o atitudine hrănita de sentimente, credinţe, prejudecaţi, emoţii mai mult sau mai puţin pozitive etc. In acelaşi timp, ştim cu toţii ca o atitudine poate naşte o alta atitudine in celalalt si astfel se poate crea un cerc vicios al disfunctionalitatii
relaţionale intr-un cuplu stabil.

Se poate vorbi despre trucuri la care poate recurge o femeie pentru a cuceri un bărbat?

Trucurile cele mai eficiente sunt cele care le aplicam pe noi înşine pentru ca in fiecare zi sa fim binedispusi, proactivi, cuceritori, curtenitori, atenţi etc. cu cel de langa noi si cu noi înşine. Fireşte ca este important sa nu uitam de ascultarea activa la nivel de comunicare si relaţionare.

Deşi nu se poate generaliza, care sunt principalele aspecte asupra căreia trebuie să insiste o femeie?

Se poate generaliza, atrăgând atenţia asupra tendinţei femeii fie de a se abandona pe sine pierzându-si identitatea intr-o relaţie, fie când vorbim de acea incapatanare a femeii moderne, acea îndârjire cu care femeia se poate atârna cu dinţii de ideea deficitar înţeleasa de independenta.

Independenta este departe de a însemna  mesaje de tipul “Hei, eu nu am nevoie de nimeni, mă descurc si singura.” sau“Si cu tine si fara tine, îmi este egal!” etc.

La care sa nu uitam de atenţia acordata noua înşine ca femei – timpul pentru noi înşine pentru a ne simţi bine in pielea noastră fara a pica in capcana grandomaniei sau narcisismului!Dar si multe alte trucuri ce se nasc la graniţa NOI, ca si cuplu, întrucât este foarte definitorie in acest joc, si dinamica relaţiei de cuplu, cat si partenerul de joc!

 

Leave a Reply