Contact

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE JENI CHIRIAC

Specializare: psihologie clinica, psihoterapie, consiliere, psihologia muncii, hipnoza clinica, terapie ericksoniana, testare si evaluare psihologica, expertiza psihologica judiciara si extra-judiciara, victimologie, psihosexologie, sexologie, formare profesionala continua adulti, terapie de cuplu, sexterapie

Programarile se pot face telefonic (apelare vocala sau SMS) si prin email!

Telefon mobil: 0732.84.36.38

E-mail: info@jenichiriac.ro

Cabinetul este situat in Sos. Mihai Bravu 138, zona Vatra Luminoasa, la 3 min de Piata Iancului (metrou), pe partea dreapta, Bucuresti, sector 2.

Atentie! In cazul in care suna ocupat sau nu se raspunde la telefon, avem rugamintea de a trimite sms si veti fi contactati cat mai curand de catre membrii echipei noastre!

Va multumim pentru intelegere!

Persoana de contact, psiholog Jeni Chiriac

Protocol bune maniere:

  • Programarile se anuleaza de catre client cu minimum 12 de ore inainte, telefonic sau prin email.
  • Consultatiile sau sedintele programate si neonorate prin prezenta clientului, se achita de catre acesta, conform onorariului convenit, in contul bancar nr. RO11RZBR0000060011816832, deschis la banca RAIFFESEIN BANK, Sucursala  Iancului sau in numerar, la urmatoarea programare.
  • Pentru platile prin transfer bancar international (international bank transfer) – BIC/SWIFT CODE: RZBRROBU
  • Programarile facute in cadrul pachetelor de servicii tip abonament sau ofertelor speciale, neonorate sau neanulate conform conditiilor de mai sus de catre client, se considera onorate si in consecinta consumate prin neprezentare de catre client, rambursarea contravalorii programarii neonorate de catre Furnizor nefiind posibila in acest caz.

Leave a Reply