Inamicii invizibili ai cuplului

img_cresterea_libidoului.jpg

Inainte de a va apuca sa faceti dragoste, trebuie sa NU ii luati cu voi in pat pe cei care, odata interpusi intre voi, va pot face viata sexuala amara. Jeni Chiriac ne spune care sunt cei mai periculosi “inamici”:

 

presupunerile

Fiecare dintre noi are impresia ca il cunoaste pe cel cu care isi imparte viata, sau numai patul, ca pe propria sa fiinta. De aceea, spune psihosexologul, spunem: “Eu stiu cel mai bine ce iti place!”, gandind ca ne putem exprima in orice moment, fara sa gresim, asupra preferintelor si gusturilor cele mai intime ale celui de langa noi. Formularea corecta este, conform specialistului, “Eu stiu cel mai bine ce imi face mie placere!”, pentru ca propriul nostru corp si reactiile sale sunt singurele despre care putem vorbi, cu siguranta ca nu gresind.

 

complexele (celulita, marimea sau conformatia fizica).

Oricat de mult te-ar ingrijora un fir de par uitat nedepilat, cateva urme ale celulitei sau vergeturile ramase ca amintire dupa sarcina, trebuie sa intelegi faptul ca barbatul care te doreste nici macar nu le observa. “Daca a ajuns sa fie alaturi de tine, sa te doreasca, trebuie sa fii convinsa ca nu observa nici celulita si nici faptul ca s-ar putea sa ai posteriorul mai mare decat media si ca sanii nu seamana cu cei siliconati.”- ne povesteste Jeni Chiriac. Iubirea este -sau ar trebui sa fie-, continua specialistul, neconditionata atunci cand este vorba de doi oameni care se iubesc si sunt atrasi unul de celalalt.
In functie de marimea si conformatia fizica a fiecaruia dintre voi, va veti descoperi care este rezistenta la efort. Sfatul sexologului este sa va implicati emotional si sa va axati pe placerea, atat pe cea personala cat si pe cea a partenerului!

Leave a Reply