Depresia prenatala si femeia din tine

Hormonii te pot da peste cap si iti pot revolutiona emotiile creand adevarate uragane!

Accepta-le ca fiind firesti, nu te opune lor si nici nu te supara pe tine pentru ceea ce simti sau pentru ceea ce ai devenit.

Daca kilogramele iti stirbesc imaginea de sine si senzualitatea ta este data peste cap, aminteste-ti de hormoni!

Daca sotul tau se apropie de tine, iar tu te retragi, negociaza cu ariciul din tine si lasa-te dezmierdata si rasfatata de atingerile lui. Obisnuieste-l din inca primele luni de sarcina sa te ajute la intretinerea hidratarii pielii tale, prin sesiuni de masaj relaxante si incitante totodata.

Daca te simti agasata de noile schimbari, evita hainele stramte si care te pot incomoda in intimitatea dormitorului, purtand articole de lenjerie matasoasa si placuta la atingere.

Te deranjeaza lumina puternica, poti gasi o alternativa in lumanarile parfumate! Te deranjeaza mirosurile puternice, instaleaza in dormitor un adapator de intensitate a luminii.

Gandeste pozitiv si convinge-te ca intotdeauna exista o alternativa, chiar daca la prima vedere pare ca ea nu exista! Rezerva-ti dreptul de a o gasi mai tarziu.

Ochii tai par sa nu doreasca sa se redescopere, cauta sa te privesti prin ochii partenerului tau. Ochii partenerului tau sunt inchisi, niciodata nu strica o sedinta foto nud pentru a iti redescoperi feminitatea.

Capul sus si nu te rusina de tine! O femeie insarcinata are o frumusete aparte, daca tu te incapatanezi sa redescoperi frumusetea de alta data, te autoprogramezi sa nu te descoperi ca mamica!

Leave a Reply