Cum vorbim despre trecutul nostru la inceput de relatie?

Cand viata ne aduce iar in brate iubirea, iar trecul ne pare indepartat….si el sau ea intreaba de trecut….
“….Eu am avut deja peste 40 de parteneri sexuali in viata mea pana acum, ii spun partenerului meu despre asta sau adopt o varianta creativa a adevarului personal?…” Si asta pentru ca barbatilor le plac femeile experimentate dar fara experienta.
_face_-_questions.jpgCe zic femeile specialist? Ce zic barbatii specialisti?
Specialistul femeie iti recomanda:”Fii creativa cu adevarul. In general barbatului ii vine greu sa accepte o partenera cu experienta bogata si asta pentru ca ii lezeaza orgolilul, nu ii satisface dorinta de a fi special, unic, deosebit pentru tine. El viseaza sa fie cel mai bun si cel mai adevarat pana la moarte… si tu ca femeie te intrebi cum poate fi adevarat ca ceasul biologic ticaie si tu ai atins 40 de ani. Viata ta nu a stat pe loc pana sa il intalnesti pe el si relatii au mai existat intre timp fiecare cu specificul ei. In ciuda acestei nevoi, totusi el se intreaba cati au mai trecut prin aceste cearceafuri si cat de speciala mai este experienta sexuala avuta cu el. Uneori poate aparea temerea, intrebarea legata de acel moment in care te vei satura si de el si vei trece la urmatorul pentru ca el nu iti este sufficient si asta pentru ca barbatii sunt cei mai mandrii, orgoliosi, dependenti de masculinitatea lor. Bineinteles ca fiecare isi doreste in sine lui sa fie pentru tine cel mai bun, cel mai tare si sa creada ca chiar daca nu e primul, sa fie aproape primul in viata ta, special; pe undeva viseaza sa fii “virgina” lui in timp ce mintea lui isi doreste constient sau nu sa stie si este urmarit de dorinta de a stii cate “bunaciuni ai cunoscut la viata ta”. Realizezi ce ar insemna pentru el sa stie cu cati ai atins tu maximul placerii pana acum?! El viseaza sa fie regele sexului oral. Si se tot intreba poate sa iti mai faca inca o placere. Potrivit unui studiu, aprox 50% din cei intervievati au avut in medie 5 parteneri de pat, 15% dintre barbati au avut mai mult de 20 de partenere de pat spre deosebire femei de 5 %. Tu te regasesti in cei  5 %. Nu esti singura! Acum stim ca si barbatii exagereaza cand spun ca au o femeie in fiecare seara. E posibila sa fie aceeasi.Ca psiholog, scopul meu nu este acela de a ti sugera sa minti, insa te sfatuiesc sa fii creativa cu adevarul. Nu da detalii exacte, concrete vis de trecutul tau amoros. Care ar fi finalitatea? Ii poti spune ca este o mare dragoste a vietii tale, ca aici si acum el este cel care conteaza. Prezentul conteaza. El este cel pe care il doresti, iar penisul lui este cel mai bun, cel mai performant si el este lover-ul cel mai bun.”
Ce ar spune specialistul barbat?: “Mai adauga ceva in plus la numarul de partenere; asa as reactiona eu ca barbat” sau “Draga saltea cu doua picioare, tot cei din jurul tau ar trebui sa isi tina gura, daca tu te-ai aruncat in pat cu 40 de barb esti deja parasuta. Iar timpul nu se scurge in favoarea ta. Insa ce prost ai putea fraieri sa te doreasca?” sau “Pe mine nu ma intereseaza CATI, ci CUM si CAT!” sau “Odata candva am lucrat ca si chelner undeva pe coasta. In timp de o luna si jumatate, am avut cred peste 30 de partenere. Este adevarat ca atmosfera, lipsa unei partenere stabile, oportunitatea nu ma face sa ma simt vinovat. Ma simt ca un experimentat, un atlet de mare performanta, in rest totul este ok. Nu cred ca asta ar trebui sa constituie o problema pentru viitoarea mea partenera.” sau “Multi ani apoi cand eram intr-o relatie stabila, cand se intampla sa ies si sa imi statisfac toate poftele cu vreo fata, ma simteam pe departe cel mai usuratic barbat de pe pamant. Sentimentele de vinovatie sau de preacurvie depind de circumstante, context, de cum si cat si cand si cu cine. Apropo acum imi trezesti curiozitatea vis a vis de abordarea ta? Care ar fi diferenta pentru tine cand vb de 5, 20 sau 40 de parteneri?” sau ” Stii ce cred eu? Daca partenerul tau te doreste, te iubeste, te va accepta asa cum esti, cu trecut, prezent si viitor. Ai putea chiar si sa adaugi, pentru ca daca el acum are o problema cu trecutul tau, cu varianta ta despre cati parteneri ai avut, inseamna ca nu te iubeste si nu te merita.” sau “Sfatul meu este: fara detalii! Barbatii isi doresc sa fie “cei mai cei”, daca nu unicii din viata ta cand vorbesti de experienta ta sexuala.”

Leave a Reply