CE NE RAMANE DE FACUT IN CUPLU?

lovers.gif

1. Rupeti cercul vicios: “Serviciu, acasa, serviciu, acasa”, la cateva seri o plimbare prin parc, in week-end o iesire la padure nu strica, prin urmare: Iesiti mai mult din casa!
2. Cautati sa aveti cat mat mai multe activitati impreuna, de exemplu: Gasiti un hobby comun, o activitate care sa va placa la amandoi in egala masura. Poate fi ocazia perfecta sa va relaxati si sa petreceti clipe de calitate impreuna. Sugestie: bowling, plimbare cu bicicleta, tenis etc.
3. Uneori prinsi intre rutina programului de zi cu zi, (relatia plina de “responsabilitati” cu partenerul/partenera, copii etc.), se poate intampla sa uitam de noi insine. Uitam sa mai fim atenti la felul cum aratam, felul cum ne imbracam etc. Deci – Aveti mai multa grija de voi! In sensul de a va gasi timp si pentru tine: o sala, un masaj, manichiura, pedichiura, tratamente corporale etc.
Afirmatia: “O femeie care nu se simte bine in pielea ei este putin probabil sa se bucure de sex in adevaratul sens al cuvantului” poate sa capete intelesuri si conotatii multiple pentru unii dintre noi.
4. Cateodata se intampla sa ramaneti in urma, nu mai socializati, doar serviciu si acasa… Fiecare clipa impreuna si totusi izolati de ceilalti. Viata merge inainte, dar tu/voi parca ati ramas in urma. Iesiti in cluburi, creati senzatia de special, eleganta (o rochie eleganta, de ex). Socializati! Observati si alte cupluri. Poate au ceva ce v-ar place si voua sa imprumutati.
Pastrati pasul, fiti trendy!
5. Totul pare neschimbat, aceleasi gesturi, acelasi job, acelasi program.
Este nevoie de o schimbare! De ce sa nu incepi tocmai cu dormitorul?! Uleiuri volatile, bai cu lumanari, ulei de masaj, o noua pijama, o lenjerie mai lejera, sexy?!! Schimbati decorul !
Schimbarea poate antrena schimbare!
Fie din interior spre exterior si viceversa.
6. Chiar daca timpul pare sa fi trecut si inceputurile par indepartate, pastrati flacara aprinsa a pasiunii. Sunteti in casa, cu treburi, curatenie, nu exista nici un motiv pentru care sa nu fiti atente la cum sunteti imbracate, cum va sta parul sau cum aratati!
O relatie de cuplu se intretine!
7. Dorinta de sex pare a fi disparut? Faceti investigatii, explorati in cautarea unui raspuns! Este posibil sa gasiti si alte cauze sau explicatii pentru acest lucru! Poate fi si partenerul (prin atitudine indiferenta, comportament etc), insa pot fi multe alte motive: administrarea de contraceptive orale, ingestia anumitor substante medicamentoase ce au ca efect secundar scaderea libidoului, unele afectiuni organice etc. uneori Partenerul este posibil sa fie nevinovat!
8. In relatie va regasiti ca si persoane adulte, mature, insa cine spune ca vremea Jocurilor s-a incheiat? Ca respectul de sine exclude neconventionalul? Putin spirit ludic si incalcare (de comun acord) de reguli, conventii general valabile.
Cum ar fi sa va descoperiti propriile voastre reguli in pat? Care ar fi acelea? Si cum ar fi daca ele ar izvori din iubire si placerea de a fi cu celalalt?!
9. O atmosfera placuta, relaxanta poate face minuni. Arata-i ca este important/a! Iar daca tu esti o ea si vrei sa faci dragoste, arata-i acest lucru prin diverse atingeri. Insa lasa-l pe el sa faca primul pas.

Leave a Reply