Ce femei nu plac barbatilor?

  • Femeile fara initiativa Nu sta in expectativa, nu astepta ca el sa faca totul; adesea barbatilor le place initiativa, creativitatea si o partenera mai activa care sa le vina in intampinare. Arata-i ca vrei sa faci sex cu el la fel de mult cum vrea el sa faca sex cu tine!
  • Femeile fara tandrete” Acele partenere care se asteapta ca toate sarutarile sa fie doar pentru ele. Va suna cunoscut? “Un pupic pe frunte, unul pe nas…doar pentru ele, barbatul sa munceasca daca doreste sex”…E placut si pentru un barbat ca o femeie sa il sarute, sa il mangaie si sa se joace cu el.
  • Femeile care uita ca si barbatii au nevoie de atentie”. Fii sensibila fata de partenerul tau! Invata din relatia cu tine insati! Asa cum iti place tie sa fii rasfatata, si lui adesea i-ar placea sa fie rasfatat! Daca iti place sa ai un barbat atent langa tine, atunci incearca sa fii si tu la fel.
  • Femeile egoiste Exista credinta ca barbatul se ingrijeste de propria placere si ca intotdeauna el iese castigator cand este vorba de o partida de sex! Oare?! Exista barbati care ejaculeaza fara sa simta neaparat si placere. Si barbatii au nevoie de tandrete!
  • Femeile care mimeaza Nu iti induce partenerul in eroare! Ce castigi daca te ascunzi?! Un sex la minut? Atunci de unde mai avem pretentia ca vrem parteneri tandri, atenti, grijulii?!
  • Femeile mute Daca nu iti permiti sa te manifesti, patenerul tau nu are de unde sa intuiasca ce iti face placere si ce nu! Ritmul respiratiei, gemetele pot fi indicatori utili! Ajuta-l sa te faca sa te simti bine! Si de tine depinde in egala masura!
  • Femeile monotone – plictiseala Adesea rutina poate fi un dusman din umbra. Nu o lasa sa se simta ca la ea acasa. Noi costumatii, un nou parfum, o fantezie…tine focul pasiunii aprins! Cauta mereu ceva cu care sa iti surprinzi partenerul!
  • Femeile rigide in gandire vis a vis de sex Receptivitatea la nou, deschiderea spre a experimenta sunt calitati dorite de barbati adesea. Multi barbati au imaginatie in ceea ce priveste sexul. Aproape 100% isi doresc sex oral de la partenera lor, un bun procent din acestia isi doresc sa faca sex oral partenerei. Multi vor pozitii diferite, practici diferite, etc. Adesea  ei se pot simti vinovati pentru ca au aceste fantezii.
  • O femeie care nu zice cand vrea sex Fiecare dintre noi resimtim nevoia de afectiune, de contact intim. Adesea ca femei ne reprimam aceste impulsuri poate din prisma unei credinte irationale conform careia “nu se cade sa ne dorim sa simtim placere, sa cautam placerea” in relatie cu partenerul nostru.

Pentru femeia din noi: “Este oare o rusine sa recunoastem fata de noi si implicit fata de partener nevoia de placere carnala ca expresie a sublimei iubiri!?” Ramane ca fiecare dintre noi sa ne raspundem la aceasta intrebare.

Leave a Reply