“Vreau sa imi salvez casnicia!”

Care sunt pasii pe care cei doi parteneri ar trebui sa ii urmeze pentru a-si salva relatia?

Exista solutii, insa acestea sunt departe de a se regasi intr-o schema general valabila. De cate ori nu vi s-a intamplat sa gasiti anumite metode sau recomandari ca fiind nepotrivite pentru voi sau fara rezultate?!

Fiecare relatie de cuplu are specificul ei, fiecare relatie este unica prin felul ei si asta pentru ca va stimuleaza, incita intr-o maniera particulara. Astfel consider ca ar fi gresit sa spunem ca ar exista o reteta general valabila.

Cand raspunsurile se lasa asteptate…cropped-jeny11.jpg

Exista consiliere de cuplu, exista specialisti care intr-un efort comun, pot creiona acesti pasi impreuna cu tine, impreuna cu voi! Pana atunci, va lansez cateva invitatii. Sfat: Este de dorit, sa le treceti pe toate in revista si sa va opriti asupra acelora care vi se potrivesc dvs cel mai bine! Alegeti cu intelepciune si nu din intamplare, convinsi ca este prea tarziu.Posibile modalitati prin care ii poti sugera partenerului ca iti doresti sa aveti din nou relatia pe care o aveati inainte de a lasa monotonia sa intervina intre voi.
Posibile solutii:
1.  Faceti dragoste ori de cate ori aveti ocazia, nu stati pe ganduri. Fiti pasionali!
2.  Nu folositi sexul ca mijloc de santaj sau negociere in relatia de cuplu (poate doar in jocurile erotice, unde totul este permis si regulile le faceti voi). Jucati-va!
3.  Fiti creativi, surprindeti-va partenerul intr-o maniera placuta cat mai des, faceti-va un obicei din asta. Iubiti-va!
4.  Fiti voi insiva, incercand sa faceti exact ceea ce va place si nu numai. Experimentati!
5.  Nu va grabiti sa ajungeti la final. Orgasmul este important, insa opreste-te pentru o clipa si simte, gusta placerea de a fi cu celalalt, de a-i face placere. Traieste intens!
6.  Cu cat esti mai romantic, mai lent, mai profund, cu atat dragostea va prinde contur din nou. Descoperiti-va unul pe celalalt!
7.  Lasati-va purtati de ceea ce simtiti, fara false prejudecati, fara retineri. Fiti voi insiva!
8.  Prea obosit pentru a mai face ceva? Prea suparata pentru a mai avea chef? Vorbiti despre ce a fost odinioara: primul sarut, prima atingere, prima fantezie pusa in practica. Pe masura ce veti discuta, apetirul va va reveni si va veti trezi unul in bratele celuilalt. Ramaneti deschisi tuturor posibilitatilor!
9.  De exista prichindei care par ca v-au acaparat viata si nu mai gasiti timp pentru nimic, destindeti-va dupa ce cei mici au adormit, relaxati-va si imbratisati-va mult. Fiti tandri unul cu celalalt!
10. Tineti la intimitatea voastra!
11.  Nu luati lucrurile in mod gratuit de parca vi s-ar cuveni, apreciati-l pe cel de langa voi!
12.  Odata cucerit, nu inseamna ca va apartine. Recuceriti-va unul pe celalalt, la fel ca la inceput!
Se poate preveni cumva aceasta stare de criza a relatiei? Daca ne dorim cu adevarat acest lucru, TOTUL ESTE POSIBIL!  Ideal si de dorit este sa va canalizati fortele astfel incat monotonia sa nu se instaleze comod intre voi. Cu cat interveniti din timp, cu atat va cresteti sansela si va usurati „eforturile” de a va mentine relatia vie. Cu drag, psiholog Jeni Chiriac

Leave a Reply