“Vulpoiul Flick și pisica Simona”

Această poveste poate ajuta copiii să înțeleagă că divorțul poate fi trist și confuz, dar că există întotdeauna oameni care îi iubesc și îi sprijină, indiferent de locul în care locuiesc sau de situația părinților lor. De asemenea, le poate arăta că este important să aibă prieteni și să se bucure de timpul petrecut împreună cu ei.

Odată, într-o pădure minunată, trăiau doi prieteni buni: vulpoiul Flick și pisica Simona. Ei mergeau în fiecare zi la joacă și își împărtășeau secretele și aventurile. Într-o zi, Flick a venit cu o veste tristă pentru Simona. A spus că mama lui și tata lui se ceartă foarte mult și că vor să se despartă. Simona era confuză și nu înțelegea ce înseamnă asta. Flick a încercat să-i explice că înseamnă că mama lui și tata lui nu mai vor să fie împreună și că va trebui să își împartă timpul între ei în viitor.

Simona era îngrijorată pentru Flick și l-a întrebat dacă se va simți singur acum că părinții lui se despart. Flick i-a spus că, deși va fi greu, el va avea întotdeauna prieteni ca Simona și că mama lui și tata lui îl vor iubi întotdeauna, indiferent de locul în care locuiesc.

În cele din urmă, Flick a realizat că va fi bine și că viața va continua. El și Simona au hotărât să își petreacă timpul împreună în fiecare zi, iar Flick a învățat că, chiar dacă părinții lui nu mai sunt împreună, el va avea întotdeauna oameni dragi care îl iubesc și îl susțin.

Leave a Reply