Drepturi de proprietate intelectuală


/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Tabel Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”;} Politica de Copyright a site-ului Psihoterapie si consiliere psihologica individuala, de cuplu, familie si copii

 

Toate materialele folosite în acest site sunt proprietatea C.I.P. « Jeni Chiriac », cu toate drepturile rezervate (în afara cazurilor în care se specifică în alt mod).
Termenii şi conditiile prevăzute în acest document, cât şi în orice alt act normativ, lege sau regulament care se aplică şi guvernează acest site, Internetul sau World Wide Web se aplică tuturor utilizatorilor acestui site.
Utilizatorii pot descărca materialele apărute în conţinutul site-ului numai pentru utilizarea acestora în scop personal, cu condiţia ca utilizatorul să respecte drepturile de autor şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la aceste materiale.

 

Termeni şi condiţii

  1. Orice material care pană in prezent, a fost scris de psihologul Jeni Chiriac şi care poate fi văzut sau citit în conţinutul acestui site, cat şi World Wide Web, trebuie considerat de către webmasteri si utilizatorii web, a fi protejat prin drepturi de proprietate intelectuală, în afara cazurilor în care se specifică de titular în alt mod, şi nu poate fi folosit fără un acord prealabil în scris al acesteia, decat doar in regim barter sau în conformitate cu condiţiile prevăzute de legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe(în textul legii incluzand modificarile si completările ulterioare aduse pană in prezent de către legiuitor).
  2. Utilizatorii pot descărca materialele apărute în conţinutul site-ului numai pentru utilizarea acestora în scop personal, cu condiţia ca utilizatorul să respecte drepturile de autor şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la aceste materiale. Utilizatorilor le este interzis să distribuie, modifice, transmită, refolosească pentru uz public sau comercial orice material conţinut în acest site fără acordul prealabil  consemnat, a C.I.P. « Jeni Chiriac », prin psiholog Jeni Chiriac, persoana desemnata; şi doar in regim barter sau în conformitate cu condiţiile prevăzute de legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe (în textul legii incluzand modificările si completările ulterioare aduse pană in prezent de către legiuitor).
  3. Utilizarea şi navigarea pe acest site se face pe propria răspundere a fiecărui utilizator. Nici C.I.P. « Jeni Chiriac » precum şi nici unul dintre asociatii, partenerii, angajaţii, personalul afiliat Cabinetului, personalul agenţiilor angajate de Cabinet şi de asemenea nici o parte implicată în crearea, producerea sau menţinerea site-ului nu sunt responsabile pentru nici un fel de prejudicii directe, indirecte, accidentale sau ca urmare a unei consecinţe determinate de utilizarea site-ului, care ar putea apărea în urma accesării sau utilizării acestui site. Fără a ne limita la cele de mai sus, întregul conţinut al acestui site vă este furnizat “ca atare” fără a se acorda nici un fel de garanţie, expresă sau implicită în acest sens. C.I.P. « Jeni Chiriac » nu îşi asumă nici o responsabilitate şi nu poate fi ţinută responsabilă pentru nici un tip de prejudicii sau viruşi informatici care pot infecta calculatorul sau un alt bun al utilizatorilor ca urmare a accesării, utilizării sau navigarii în cadrul acestui site sau în ceea ce priveşte descărcarea de pe site a oricaror materiale, informaţii, texte, imagini, materiale video sau audio.

 

expectation.jpg

Leave a Reply